7 valós és gyönyörű szerelmi történet, amit megfilmesítettek

Igazi gyöngyszemek ezek az alkotások.

Amikor az élet írja...

Sok esetben az élet írja a legszebb szerelmi történeteket, és elég néhány jó színész, egy tehetséges rendező, valamint egy remek ízléssel megáldott operatőr, hogy az egész világot elvarázsolják a sztorival. Ha valós romantikára vágysz, mutatjuk, mit nézz meg!

1. Egy hét Marilynnel (2011)

A film Marilyn Monroe (Michelle Williams) életének azt a rövidke szeletét meséli el, amikor a szőke szexbomba megérkezik Londonba A herceg és a táncosnő című alkotás forgatására, és rögtön beleszeret a rendezőasszisztensbe, Colin Clarkba (Eddie Redmayne). Az élményt Clarke egyébként könyvben is megírta, A herceg, a táncosnő és én címmel.

2. Julie & Julia - Két nő, egy recept (2009)

Julie Powel blogger (Amy Adams) elhatározza, hogy egy év alatt elkészít 524 receptet a híres francia séf, Julia könyvéből. Projektjében legnagyobb segítsége a férje, Eric - pont, mint Juliának, akinek szintén a férje asszisztált.

3. Frida (2002)

A film a híres mexikói festő, Frida Kahlo (Salma Hayek) életét követi nyomon. Kahlónak fiatalkorában súlyos autóbalesete volt, aminek következtében rengeteg műtéten esett át. Hosszú kórházi tartózkodása alatt kezdett festeni, később pedig a művészet és a politika hozta össze élete szerelmével, Diego Riverával (Alfred Molina). Szabadszelleműségük és tehetségük a kor legirigyeltebb párjává tette őket.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Videók: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!