Home&Design

Zseniális ötlet: így lesz a régi DVD-tartó polcból trendi virágállvány 10 perc alatt

Nincs másra szükséged, csak egy kis festékre, na meg a kézügyességedre, amivel percek alatt újrahasznosíthatod a padláson porosodó DVD-tartódat.

Csináld magad lakberendezési trükk

Te is szeretnél egy kézműves bútordarabbal büszkélkedni az otthonodban? Miért ne készítenéd el saját magad? Lesd el Hayley Stuart trükkjét, aki a Facebook Marketplace felületén talált rá egy filléres régi DVD-állványra, amiből ultra trendi virágtartót alkotott. Első lépésként lecsiszolta a tartó külső felületét, majd lefestette egy alapozó réteggel. Ezt követően kivette a belső polcokat és ott is megismételte a folyamatot. Végül az enteriőrhöz illeszkedő színnel csíkokat festett a dobozra kívülről, majd négy lábat rögzített az aljára. Ha az utolsó lépést kihagynád, csak nyugodtan! Balkonládaként is tökéletesen funkcionál az elkészült bútordarab.

Mutatjuk is a videót...elfogadnád otthonra?


Ideje leporolni a padláson várakozó szekrényeket, vagy elnézni a legközelebbi bolhapiacra - néhány régi bútordarab ugyanis idén reneszánszát éli.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.