Home&Design

Íme a trükk: tökéletesen fogsz aludni, ha így helyezed el az ágyadat

Gyakran vagy feszült, sokat forgolódsz és valahogy sosem jön könnyen álom a szemedre? Ideje átrendezned a hálószobádat.

Harmónia

Nincs is jobb annál, mint egy fárasztó munkanap után hazatérni és behuppanni a kényelmes, puha ágyikónkba, aludni egy nagyot, majd újult energiával nézni szembe a hét hátralévő részével. Tény, hogy a frontok és a szélsőséges időjárás nagymértékben befolyásolják az alvásunk minőségét, ám ha ezek hiányában sem pihentetőek az éjszakáid, akkor lehet, hogy a szoba elrendezésében keresendő a probléma forrása. Az ágy megfelelő elhelyezése nagyon összetett dolog, így több tényezőt is érdemes figyelembe venni, mielőtt bútortologatásba kezdenél.

Lapozz a következő oldalra, és tudd meg hol a hiba!

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...