Tátva marad a száj az átmenetileg hajléktalanná vált Robbie Williams új birtokától - fotók

Robbie Williams végre rátalált új otthonára és 16 milliárd forintnak megfelelő dollárért megvette Lauren King televíziós mágnástól ezt a 2005-ben teljesen újjáépített pompás birtokot, amiben a borospincétől a teniszpályáig minden luxus megtalálható.

"Hajléktalanná vált"

Március elején lényegében hajléktalanná vált Robbie Williams, miután minden ingatlanját eladta, de úgy tűnik, végre rátalált új otthonára. Az énekes nagyon jó áron jutott hozzá a birtokhoz, melyen 2018-ban és 2019-ben még 70 millió dolláros árcédula fityegett. A vásárlás előtt hatalmas leárazással 58 millió dollárért hirdetett ingatlan végül „csak” 49,5 millió dollárért cserélt gazdát - írja a megveszlak.hu. Kings 2001-ben vásárolta meg a közel kéthektáros birtokot 15 millió dollárért. A birtokon eredetileg egy 1938-ban épült vidéki angol kastély állt. Kings felbérelte a híres Ferguson & Shamamian Architects céget, hogy végezzenek el néhány kisebb felújítást, de előre nem látható szerkezeti problémák miatt végül mindent le kellett bontani, kivéve az alapot, az elülső homlokzatot és az előcsarnok íves lépcsőjét.

Kattints a galériára a fotókért!

A 2005-ben elkészült új ház ugyanazt a pompát hordozza, mint az eredeti kastély, aminek néhány eredeti részletét megőrizte, de a modern luxus életstílus minden kényelmét tartalmazza.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images / Marco Prosch / Stringer, Fotók: Marc Angeles

Oldalak