Home&Design

Száz kiló aranyat építettek bele: ez a világ legdrágább luxuságya

A Baldacchino Supreme fantázianevet viselő ágyban úgy alhatunk, akár az anyaméhben...már ha meg tudjuk fizetni.

Elképesztő luxus

Stuart Hughes, a Fratelli Basile világhírű formatervezője alkotta meg a világ legexkluzívabb ágyát, a Baldacchino Supreme-t. A luxuságy minden eleme kézzel készített és összesen 107 kg, 24 karátos aranyat építettek bele, bonyolult és dekoratív részletekkel. Az ágykeret gesztenye- és cseresznyefából készült, lakkozott, patinázott, a belsejét pedig a világ legkényelmesebb szivacsa teszi még vonzóbbá. Az ágyon lévő textíliák a világ legjobb olasz selyeméből és pamutjából készültek.

Akinek a luxus önmagában nem elég, azt biztosan lenyűgözik majd a testreszabható részletek. Az ágy gyémántokkal és drágakövekkel díszített fejtámláját ugyanis úgy állíthatjuk be, ahogyan számunkra a legkényelmesebb. A luxusnak viszont igen borsos ára van, 6,3 millió dollárba, azaz átszámítva több mint 1,5 milliárd forintba kerül. Az ágyat egyébként egy kőgazdag, neve elhallgatását kérő olasz állampolgár rendelte, aki igazán egyedi műremeket választott éjszakai partnerének, mivel a mai napig nem adtak el többet az elképesztő luxuságyból.

Nincs ki gondozza szeretett növényeidet a nyaralás alatt? Akkor ez a cikk neked szól! Olvass tovább hasznos tippjeinkért!

Leadfotó: 123rf.com, Fotó: Pinterest, Forrás: luxurylaunches.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.