Home&Design

Öt olcsó trükk a szúnyogok ellen kintre és bentre, ami tényleg hatásos

Számolj le a bosszantó vérszívókkal.

Szúnyogok ellen

Hiába van itt a jó idő és élvezhetnénk a szabadban töltött perceket, a kikapcsolódásunkat minden évben megzavarják a kellemetlen vérszívók. A viszkető piros csípéseket okozó szúnyogok amellett hogy rendkívül idegesítőek, újabban veszélyesek is, hiszen előfordul, hogy veszélyes fertőzést is terjesztenek. A nem kívánt élőlények ráadásul az otthonunkban is remekül érzik magukat, így akár álmunkban is összecsipkedhetnek, ameddig csak jól esik nekik. Most azonban összegyűjtöttünk pár trükköt, amelyekkel távoltarthatod őket a lakásból és a kerttől egyaránt.

Így védekezz

Bár a szúnyogok elleni küzdelem nem egyszerű feladat, azért mégsem lehetetlen. Ma már szerencsére számos otthoni trükk és egyéb megoldás létezik ellenük melyek java része működik is. Lapozd végig a galériát, és vesd be azokat, amik tényleg használnak a vérszívők ellen.

Levendula: a gyönyörű lila növény kellemes illatától a szúnyogok kifejezetten rosszul vannak, így, ha az ajtód vagy az ablakok közelébe ülteted őket, biztosan nem mennek a házad közelébe. Ha kint ült a teraszon, virágjával akár be is dörzsölheted a bőröd, a csípések elkerülése érdekében.
Kattints a további képekért!

Te mindent megteszel annak érdekében, hogy ne rabolják ki a lakásod, amíg nyaralsz?

Leadfotó:123rf

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!