Home&Design

Ezt a részét szinte senki nem dekorálja az otthonának, pedig a lakás legtrendibb eleme lehetne

Különleges otthonra vágysz? Díszítsd fel az ötödik falat a lakásban és garantáltan egyedi leszel. Máris mutatjuk, hogyan kezdj neki.

Tapétát a plafonra

A tapéta egy különleges - mégis gyakran alulértékelt - dizájnelem, amely azonnal színt, egyéniséget és művészetet kölcsönöz a térnek. Egy olyan időszakban, amikor a közösségi médiában az ultrafényes fehér szobák uralkodnak, sokan tarthatunk attól, hogy a színek vagy minták ósdi, esetleg túl harsány összhatást keltenek. Ez nem teljesen indokolatlan félelem: a rossz tapéta a nem megfelelő helyiségben a legjobb esetben is visszarepíthet az időben és akár fejfájást is okozhat. De nagyon sok módja van a helyes és kreatív elhelyezésnek.

Kattints a galériára és inspirálódj!

A vintage stílus kedvelői választhatnak a jó öreg virágminták közül.
Kattints a további képekért!

Egyszerű tervezési elvek, kiváló minőségű anyagok és könnyed elegancia - ezek jellemzik a legújabb lakberendezési trendet, ami olyan sztárok otthonát is meghódította már, mint Sofia Richie vagy Gwyneth Paltrow.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...