Home&Design

Íme az évtized konyha trendje, ami nemcsak esztétikus, de a családot is összetartja

A lakásfelújítás és dekorálás koronázatlan királyai - ismertebb nevükön a Scott ikrek - megnevezték az évtized legnagyobb konyhai trendjét és azt kell mondanunk: teljes mértékben egyetértünk!

Félsziget helyett sziget

Hazánkban is egyre nagyobb sikerrel futnak Drew és Jonathan Scott lakásfelújító, -átalakító műsorai, melyekben a tényleges munka mellett hasznos tanácsokkal is ellátják a nézőket. Nemrég az egyik adásban épp egy fiatal pár házát újították fel, amikor elkezdtek arról beszélgetni, szerintük melyik az évtized legnagyobb konyhai trendje. Talán nem meglepő, amit elárultak: ez a konyhasziget. Míg a 70-es, 80-as években épült házakban leginkább a félszigetes kialakítás volt a divat, ma már az egész, önálló sziget hódít.

„Nagyon boldog vagyok, hogy lejárt a félsziget ideje és helyette itt a sziget. Sokkal jobban néz ki! Nekünk is van, én gyakorlatilag ott élem az életem. Legyen szó ücsörgésről, családi beszélgetésekről, reggelizésről, sütögetésről. Van, hogy hozok egy párnát és ott is alszom” - idézi Drew Scott szavait a Realtor.

Íme, az évtized konyha trendje képekben: kattints a galériára!

Kattints a további képekért!

Egyszerű tervezési elvek, kiváló minőségű anyagok és könnyed elegancia - ezek jellemzik a legújabb lakberendezési trendet, ami olyan sztárok otthonát is meghódította már, mint Sofia Richie vagy Gwyneth Paltrow.

Leadfotó: 123rf.com, Fotó: Instagram / Property Brothers

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...