Home&Design

Drámakirálynők: 6 növény, amit minimális törődéssel visszahozhatsz a tetszhalálból

Te is egyből kétségbeesel, ha a szobanövényed minimális hanyatlásnak indul? Pánikra semmi ok, néhány fajta konkrétan kiérdemelné a drámakirálynő címet, ugyanis csak egy kis figyelem kell nekik ahhoz, hogy visszatérjenek az "életbe".

Drama Queens

Nincs nagyobb színész, mint egy szobanövény, ami 1-2 napig nem kap elég törődést. Elég egy kis fény vagy nedvesség és máris visszatérnek a "halálból", mintha mi sem történt volna, miközben mi pánikolunk és nem értjük, hol rontottuk el a gondozásukat. 6 olyan típust mutatunk, amik mindegyike megérdemelne minimum egy Oscar díjat a rendszeres alakításáért.

Kattints a galériára!

Hegyescsúcsú futóka (Epipremnum aureum) A hegyescsúcsú futókát könnyű gondozni és szinte bárhol megnő, így ez egy tökéletes szobanövény a kezdők számára is. Ezért sem kell hinni neki feltétlenül, ha úgy tesz, mintha hanyatlásnak indulna. Amire viszont nagyon kell figyelni, hogy mérgezőnek tekintik, ezért háziállatoktól és gyermekektől távol kell tartani.
Kattints a további képekért!

Még az is lehet, hogy Fortuna legnagyobb kegyeltje leszel, ha ezekkel a típusú növényekkel rakod tele otthonod helyiségeit. Egy próbát mindenképp megér, nem igaz?

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.