Home&Design

Olvasztott dísztárgyak: ez lesz 2023 legnagyobb lakberendezési trendje - innen szerezheted be őket olcsón

Az előrejelzések szerint 2023-ban óriási népszerűségnek fog örvendeni az olvasztott dekor trend, mutatjuk is, honnan tudod beszerezni a legtrendibb darabokat.

Elegáns megjelenésű, finom dísztárgyak

A vintage és a kézzel készült egyedi termékek online piactere, az Etsy legfrissebb kutatásai szerint 2022 augusztus és október között 8%-kal emelkedett az olvasztott, lávaszerű dekorációs elemek iránti kereslet, és ez a szám az év végéhez közeledve sem csökkent, nem meglepő hát, hogy a legnépszerűbb lakberendezési boltok kínálatában is egyre több ilyen dísztárgy tűnik fel. Dayna Isom Johnson lakberendező és trendelemző szerint ennek megvan a maga oka:

"A szofisztikált külső és a letisztult megjelenés nyugtató harmóniával látja el a belső tereket, ezért nem meglepő, hogy ezek a dísztárgyak egyre népszerűbbek. Ma már nemcsak a hagyományos értelemben vett dekorelemeken, de poharakon, kaspókon és gyertyatartókon is egyre nagyobb mértékben érvényesül az olvasztott, lávaszerű külső" - mondja a lakberendező, aki egyáltalán nem bánja, hogy az aranyos, rikító és sokszor már gicces dekorációk helyett inkább az elegáns megjelenésű, finom dísztárgyak kerülnek előtérbe az otthonokban. Dayna szerint ugyanis túlságosan színes és részletgazdag díszek nemcsak zavart, hanem nagy káoszt is tudnak okozni az otthonainkban: "Egyrészt sokat kell takarítani őket, mert állandóan porosodnak, másrészt elvonják a figyelmet a belső terek szépségéről. Ebben a trendben így a kevesebb több elve nyilvánul meg. Elég egy elegáns dísztárgy, ami rögtön betölti a teljes helyiséget!" - teszi hozzá a lakberendező, aki szerint a jövőben is egyre többet fogunk találkozni ezzel a trenddel. Az olvasztott hatású dekorációs tárgyak ugyanis nyugalmat és harmóniát csempésznek be a belső terekbe, amire egy stresszes nap után különösen nagy szükségük van az embereknek.

Mutatjuk a legjobb itthon is beszerezhető darabokat, kattints a galériára!

answear. - Medicine dekor váza 7.350 Ft
Kattints a további képekért!

Szereted, ha az otthonodban több stílus, korszak és irányzat keveredik? Akkor az eklektikus belsőépítészet lesz számodra a tökéletes trend. Mutatjuk, mire figyelj, hogy a totál káosz helyett kreatív és harmonikus végeredmény szülessen!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.