Újragondolt márvány dizájn, amiért a pénztárcád is hálás lesz

Neked is bejön a márvány klasszikus és időtálló eleganciája, kanyargós egyedi erezete? Ha csak azért nem díszítetted még vele az otthonodat, mert nagyon költséges lenne, akkor van egy jó hírünk: tiéd a pálya! (x)

Képzeld, létezik egy trükk, amivel a márvány előnyeit: a sokrétű felhasználhatóságát, az exkluzivitását, az ellenállóságát, a különleges mintáit megspékelheted azzal, hogy ne kelljen mélyen a zsebedbe nyúlni! A Poli-Farbe Platinum Decor márvány glettje tökéletesen hozza a természetben előforduló nemes alapanyag jellemzőit, ráadásul te magad is kedved szerint játszhatsz vele, mivel színének és erezetének variációi végtelen lehetőséget kínálnak. Nem kell kész, előre gyártott panelekben, méretekben, felületekben gondolkodnod, a fantáziád szerint alakíthatod a márványhatást az otthonodban. Lehet matt vagy fényes, rusztikusabb vagy kifinomult, vékony vagy vastagabb erezetű. Nincs megvalósíthatatlan elképzelés!

Mi ez a trükkös anyag?

A Poli-Farbe Platinum Decor márvány glett egy finomított oltott mész alapú anyag, amivel belső falfelületeket dekorálhatsz. Megfelelő viaszolás után pedig akár vizes helyiségeket vagy teraszokat is megszépíthetsz vele, mert ellenáll a párának, a piszoknak, és kiváló a páraáteresztő képessége.

A márvány mintázatú felület nem csak elegáns dísze lehet egy helyiségnek, de térbeli funkciókat is betölt. Kiemelhetsz vele egy falsíkot vagy ráirányíthatod a fókuszt egy bútordarabra, legyen az akár egy elegáns íróasztal a dolgozó szobádban, vagy egy tükrös sminkasztal a hálódban. De el is szeparálhatsz vele sarkokat: például a nappalin belül egy olvasó kuckót vagy a konyhából leválaszthatod az étkező részt. Mivel maga az anyag nem éghető, ezért akár egy kandallót is “márványosíthatsz” vele, nagyon különleges és elegáns lesz a végeredmény.

Hogyan fogj neki?

Kedvet kaptál az otthonszépítéshez, de bizonytalan vagy, hogy hogyan tudnád egyedül megvalósítani a márványhatású felületeket? A Poli-Farbe szakemberei direkt úgy alkották meg a Poli-Farbe Platinum Decor termékcsaládot, hogy minimális kézügyességgel is nekiláthatsz, simán menni fog!

A márvány glettet felhasználásra kész állapotban vásárolhatod meg, és glettvassal hordhatod fel az alapozás után. Majd kedved szerint színezheted Poli-Farbe Platinum Decor színező tintával. Bátran választhatsz egyedi árnyalatokat is, elrugaszkodhatsz a klasszikustól. Például egy most nagyon trendi szürkés, lazacos színtől igazán modern és fiatalos lesz a falad. A legszebb erezetet libatollal rajzolhatod meg. Ha pedig a felületet lekezeled Poli-Farbe Platinum Decor folyékony viasszal, akkor még fényesebb felületet kapsz.

A www.platinumdecor.hu oldalon számtalan inspirációs ötletet találsz, hogyan játszhatsz a márványhatással. Az alábbi videóból pedig kiderül, hogyan és milyen eszközökkel érhetsz el te is az igazira megszólalásig hasonlító, lenyűgöző márványhatást.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!