Home&Design

Ezekért a színekért fogunk rajongani a lakberendezés terén 2021-ben

A krém és földszínek különleges árnyalatai határozzák meg az enteriőr divatot 2021-ben.

Sápadt földszínek helyett telt árnyalatok jönnek

Hogy melyek azok a meghatározó árnyalatok, színcsoportok és -kombinációk, amelyek jellemzik majd az év hátralévő részét a lakberendezésben? Íme néhány olyan tendencia – a hangulatteremtő lágy tónusoktól kezdve az elegáns neutrális színeken és ton-in-ton megoldásokon át, egészen a mély árnyalatokig –, amelyek minden bizonnyal uralják az otthonok falainak színvilágát 2021-ben. Elöljáróban annyit, hogy visszatért a nyolcvanas évek natúr színskálája, de mégis olyan új árnyalatok és párosítások kerülnek előtérbe, amelyekben eddig nem gondolkodtak a tervezők. Minden ismerős, de mégis más: natúr, de élénk, természetes, de különleges is egyben. Ha egyetérthetünk abban, hogy a színek hatást gyakorolnak a lélekre, akkor a 2021-es divattal mélység és elegancia, nyugalom és otthonérzet költözik be az életünkbe.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123f.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Vannak köztük olyanok, amiket Vilmos neje eddig sem tehetett meg, némelyik tiltás azonban azután lépett életbe, hogy Katalin megkapta Károly királytól a walesi hercegné címet.
Sztárok
II. Erzsébet teljesen ledöbbent, amikor megtudta: Meghan Markle egy nagyon régi hagyományt tervez megszegni az esküvőjén.
Lifestyle
Bőrápolás tekintetében mindig az a legfontosabb, hogy megtaláld azt a rutint, ami a te bőrtípusodnak maradéktalanul megfelel, itt nem érdemes tippeket kérni a barátnőktől, mert valószínűleg nekik más...