Home&Design

Egyszerű és praktikus tippek, hogy neked lehessen a leggyönyörűbb könyvespolcod!

Te is imádsz olvasni, de olykor problémát okoz a rengeteg olvasnivaló tárolása? Most megmutatjuk, hogyan alakíts ki praktikus és stílusos könyvespolcokat, amelyek nemcsak a könyveidnek adnak otthont, de egyben dekoratív elemek is lehetnek lakásodban.

A legmenőbb könyvespolcok

A legnagyobb könyvimádók pontosan tudják, olykor milyen nehéz feladat is lehet a rengeteg könyv praktikus és esztétikus tárolása. A különféle polcok remek megoldást jelenthetnek, hogy rendet teremtsünk a káoszban, egyben pedig csodaszép díszítőelemekként is funkcionálhatnak otthonunkban. Egy könyvespolcnak egyáltalán nem kell unalmasnak lennie, sőt, akár a lakás legmenőbb bútordarabjává is kinőheti magát. A következő ötletek egészen biztosan inspirációval töltenek majd fel, megvalósítva őket pedig minden betérő vendéget és talán saját magadat is sikerül lenyűgöznöd. Mutatjuk, hogyan!

1. Vedd körbe velük az ajtót! Mivel is lehetne jobban lenyűgözni egy betérő vendéget, mint azzal, hogy az ajtón átlépve azonnal könyvek veszik körül? Csodálatos és kreatív megoldás a könyvek rendezésére, melyért egészen biztosan mindenki odáig lesz majd!
Kattints a további képekért!

Az elmúlt néhány évben a lakberendezők világossá tették: egy bizonyos trendért nemhogy nem rajonganak, de egyenesen ki nem állhatják azt és ehhez semmi köze nincs a megbízók személyes stílusához. Mutatjuk, miről van szó.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Csütörtökön derült ki, hogy a Fidesz-KDNP Sulyok Tamás korábbi ügyvédet, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelöli a posztra.
Sztárok
Voltaképpen még szárba sem szökkent a pár szerelme, a Top Gun sztárja máris a szakítás mellett döntött. De az igazi baj nem is ez, hanem az időzítés.
Sztárok
Angelina Jolie úgy döntött, búcsút int barna tincseinek, s mostantól teljesen szőke frizurával hódít, ami elképesztően jól áll neki – igaz, ettől abszolút más az egész megjelenése is, így első...