Home&Design

Félsz kékre festeni a lakást? Ezeket az árnyalatokat használd és nem csalódsz

A kék köztudottan egy nagyon megnyugtató szín, nem mindegy viszont, hogy melyik szobába mely árnyalatát választjuk ennek a gyönyörű palettának.

A kék árnyalatai

A kék színt rengetegen szeretik, hiszen nyugalmat, békét és harmóniát áraszt. Sok minden meghatározhatja, hogy a kék mely árnyalata is passzolna leginkább egy adott szobához. Természetesen nagyon meghatározóak a szoba bútorai és díszítőelemei, de az is rendkívül fontos szempont, hogy valójában milyen hatást, milyen atmoszférát is szeretnénk elérni az adott helyiségben. Szeretnél elegáns és stílusos tereket kialakítani? A kék a kedvenc színed, de fogalmad sincs, milyen árnyalat állna jól szobádnak? Akkor tökéletes helyen jársz! Nézd meg a galériát és megtudhatod, mely helyiségekbe mely kék árnyalatot érdemes választani és milyen atmoszféra megteremtésére is szolgálnak a gyönyörű paletta különféle változatai!

Vízkék Ez az árnyalat a természet hangulatát csempészi szobánkba. „Remek választás egy nagy ablakokkal ellátott térben, amely például egy kertre néz” – tanácsolja Paloma Contreras, lakberendezési szakértő.
Kattints a további képekért!

Egy harmonikus, nyugalmat árasztó tér kialakítása sokkal összetettebb feladat a kényelmes bútorok kiválasztásánál. A legelső szempont, amit érdemes figyelembe vennünk, az a megfelelő színárnyalat.

Leadfotó: Unsplash, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A mesterséges intelligenciának elég hallgatóznia egy kicsit, és már meg is szerezte például a Facebook jelszavadat.
Lifestyle
Rúzsa Magdi hármas ikrei váratlan látogatóval találkozhattak.
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.