Home&Design

Funkcionalitás és stílus: Ezek lesznek 2024 legnagyobb konyhatrendjei

Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.

Színes programok és lélegzetelállító trendek

Ha éppen a konyha felújítását tervezgeted, vagy csak egyszerűen érdekelnek a legújabb lakberendezési trendek, mindenképpen érdemes ellátogatni a Papp László Budapest Sportarénában március 1-3. között megrendezésre kerülő Konyhakiállításra. A márkák, forgalmazók és tervezők standjain túl programokkal is készültek a szervezők a hétvégére. A könyvbemutatók és dedikálások mellett Michelin-csillagot szerzett sztárséfek, fiatal tehetségek, bloggerek és hírességek osztják majd meg receptjeiket a közönséggel, akár új konyhatechnológiai praktikákkal is megismertetve a nézőket. Az évek múlásával a konyha funkciója teljesen új értelmet nyert, ma már nem csak ételeinket elkészítésére szolgál a helyiség, de személyiségünket is kifejezhetjük általa, igazán meghatározó részét képezi otthonunknak. A legfrissebb konyhatrendek között találhatunk olyanokat, amelyek az ergonómia és a funkcionalitás terén kínálnak új megoldásokat, valamint olyanokat is, amelyek az esztétikai megjelenésre és az innovatív technológiákra összpontosítanak. Kíváncsi lettél? Nézd meg a galériát!

Környezettudatos kialakítás és okoseszközök Nem csak akkor lehet környezetbarát egy konyha, ha a régit felújítjuk, azaz amit csak lehet, megmentünk. A természetes anyagok, a minél kisebb ökolábnyommal készülő bútorok vagy az energiatakarékos eszközök egyre fontosabb tényezők egy konyha megtervezésénél. Az okoseszközök kényelmi funkciói növelik a komfortérzetet, ezért egyre keresettebb termékekké válnak. Ezek a készülékek számos adatot tárolnak és elemeznek a szokásainkat illetően, valamint segítséget is nyújthatnak abban, hogy kevesebb energia menjen kárba.
Kattints a további képekért!

Élet egy lakókocsiban? Ha egy ilyen négykerekű otthonról lenne szó, sokan vágnák rá a magabiztos igent! Olvass tovább!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.