Ebben a mesés házban élt Katalin hercegné, mielőtt a palotába költözött volna

Mielőtt hercegné lett volna belőle, Kate Middleton is egy átlagos földi halandó volt - az egyszerűnél kicsit szebb lakással. A Middleton lányok londoni otthona, ahol a hercegné húgával, Pippával élt, elképesztő összegért kelt el. Most te is bepillantást nyerhetsz a különleges ingatlanba!

Nyugat Londonból a palotába

Mielőtt Cambridge hercegnéje a királyi család tagja lett volna, húgával, Pippa Middletonnal osztott meg egy lakást a londoni Chelsea-ben, az Old Church Streeten. Bár a londoni ingatlanokhoz képest méretében és felszereltségében is luxuslakásról beszélhetünk, mégis távol állt attól a fényűzéstől és pompától, amihez Katalin azóta hozzászokott. Michael és Carole Middleton még 2002-ben vásárolta meg a helyet 780 ezer fontért, majd 2018-ban bocsátották árverésre 1,95 millió fontért, végül csak 2019-ben kelt el, 1,88 millió fontért, azaz közel 802 millió magyar forintért - írja a hellomagazine.com. A nővérek azután költöztek ki, hogy Katalin 2011 áprilisában hozzáment Vilmos herceghez. A háromemeletes lakás London egyik legelegánsabb negyedében található, három hálószobája, két nagy fürdője és hatalmas nappali tere van. A kilátás az ablakból páratlan, a Chelsea-negyed legszebb részére néz. Alább te is bepillantást nyerhetsz a Middleton-lányok egykori fenséges otthonába - ahonnan Katalinnak egyenesen a palotába vezetett az út.

Kívülről csak egy átlagos londoni háznak tűnik.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images / Chris Jackson

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...