Home&Design

Ez a dekor trükk csupán pár ezer forint, de minden otthonban jól mutat

Saját fényképeidből, családi emlékekből vagy egyéb, számodra kedves műalkotásokból is könnyen összeállíthatod. Az egész nem tart tovább fél óránál.

Akár a lakberendezési magazinok címlapján

Mi, nők köztudottan szeretünk elmélyedni a lakberendezés részleteiben, de olykor még számunkra is fejtörést okozhat egy-egy üres falfelület dekorálása. Alapvetően célszerű olyan összhatásban gondolkodni, ami letisztult, nem teszi zsúfolttá a teret, mégis melegséget kölcsönöz az adott szoba számára. Egy jól kialakított galériafal például tökéletesen megfelel erre a célra. Számos elrendezés közül választhatunk, és olyan képekkel tölthetjük meg, amilyenekkel akarjuk - maximálisan a saját ízlésünkre szabhatjuk. Nézz körül az alábbi inspirációs fotók között, biztosan találsz olyan változatot, amelyik elnyeri a tetszésed. Részletek a galériában!

A minimalista otthonokban tökéletesen mutat egy ilyen fekete-fehér változat, igazán művészi és egységes.
Kattints a további képekért!

Úgy érzed egyáltalán nincs energiád mostanában, de nem indokolja semmi az extrém fáradtságot? Akkor nézz körül otthon, ugyanis a Feng Shui szerint néhány tárgy elképesztő mértékű negatív energiát áraszt, ami nemcsak rossz hangulatot eredményez, de az energiáidat is elszívja.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.