Home&Design

Lakberendezési tipp a profiktól: ide helyezd a szőnyeget, ha a sarokban van az ágyad!

Gyakorta hallhatjuk a belsőépítészeti tanácsot, miszerint nem célszerű szőnyeget vásárolnunk a hálószobába, ha az ágyunk a sarokban van. A lakberendezési szakértők szerint viszont ez nem feltétlenül igaz.

Sokan rossz helyre teszik

Kiva Brent, belsőépítész egy TikTok videóban osztotta meg tanácsait egy stílusos hálószoba berendezésével kapcsolatban, melyben a sarokban lévő ágyakról és a szőnyegekről is szó esett. „Azok is nyugodtan vásárolhatnak szőnyeget, akiknek a sarokban áll az ágyuk, ez a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást. A kulcs viszont a megfelelő elhelyezés” – mondta a szakértő a videóban. Ha kíváncsi vagy, pontosan hogyan is érdemes elhelyezned a szőnyeget, ha a sarokban áll az ágyad, akkor olvass tovább, végre megtudhatod!

Brent elmagyarázta, hogy nem érdemes a szőnyeget az ágy előtt, azzal párhuzamosan elhelyeznünk, ez ugyanis optikailag szűkítheti a teret. Emellett hozzáteszi, hogy az sem kifejezetten előnyös, ha az ágyra merőlegesen helyezzük el a szőnyeget, hiszen ez sem eredményez túl esztétikus összképet. Na, de akkor hová is érdemes helyeznünk?
Kattints a további képekért!

Ezek az árnyalatok a testestől a ropogóson át egészen a frissítőig terjednek - akárcsak kedvenc boraink.

Leadfotó: 123rf, forrás: apartmenttherapy.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Idén tavasszal lesz öt éve, hogy elhunyt Peggy Lipton, a hatvanas-hetvenes évek gyönyörű amerikai színésznője, aki később a Twin Peaks című kultsorozattal tett szert impozáns hírnévre.
Lifestyle
A saláta gyorsan és könnyedén összeszottyad, az ázott, nyálkás és megbarnult leveleket pedig senki sem fogyasztja már szívesen. Szerencsére van egy olyan tárolási trükk, amely segítségével hosszú...
Lifestyle