Home&Design

Lakberendezési tipp a profiktól: ide helyezd a szőnyeget, ha a sarokban van az ágyad!

Gyakorta hallhatjuk a belsőépítészeti tanácsot, miszerint nem célszerű szőnyeget vásárolnunk a hálószobába, ha az ágyunk a sarokban van. A lakberendezési szakértők szerint viszont ez nem feltétlenül igaz.

Sokan rossz helyre teszik

Kiva Brent, belsőépítész egy TikTok videóban osztotta meg tanácsait egy stílusos hálószoba berendezésével kapcsolatban, melyben a sarokban lévő ágyakról és a szőnyegekről is szó esett. „Azok is nyugodtan vásárolhatnak szőnyeget, akiknek a sarokban áll az ágyuk, ez a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást. A kulcs viszont a megfelelő elhelyezés” – mondta a szakértő a videóban. Ha kíváncsi vagy, pontosan hogyan is érdemes elhelyezned a szőnyeget, ha a sarokban áll az ágyad, akkor olvass tovább, végre megtudhatod!

Brent elmagyarázta, hogy nem érdemes a szőnyeget az ágy előtt, azzal párhuzamosan elhelyeznünk, ez ugyanis optikailag szűkítheti a teret. Emellett hozzáteszi, hogy az sem kifejezetten előnyös, ha az ágyra merőlegesen helyezzük el a szőnyeget, hiszen ez sem eredményez túl esztétikus összképet. Na, de akkor hová is érdemes helyeznünk?
Kattints a további képekért!

Ezek az árnyalatok a testestől a ropogóson át egészen a frissítőig terjednek - akárcsak kedvenc boraink.

Leadfotó: 123rf, forrás: apartmenttherapy.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Már nem kell sokat várni hazánk díjnyertes cross-platform műsorára, ugyanis jövő hétfőn az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tér vissza a...
Egészség
A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!
Utazás
Te is utálod, amikor a repülőgép felszállását követően turbulencia lép fel az út során? Nos, ezzel határozottan nem vagy egyedül, állítólag viszont védekezhetsz a légörvények okozta rázkódás ellen,...