Hirdetés

Így fényképezd a lakásod! – 7 módszer a tökéletes enteriőrfotóhoz

Nem is annyira egyszerű olyan fotókat készíteni a lakásodról, ami közvetíti azt a hangulatot, amit az enteriőr sugall. Hiába fotózod a tereket és a bútorokat, ettől még nem feltétlenül tűnik otthonosnak a hely. Persze néhány egyszerű praktikával ezt is könnyen megoldhatod.

Mindegy, milyen indokból szeretnél enteriőrfotókat készíteni, kiadnád vagy eladnád a lakásod, be szeretnéd mutatni külföldön élő ismerőseidnek vagy egyszerűen csak vadásznál néhány lájkot az Instagramon, az alábbi tippek mindig jól jöhetnek.

Helyezz el friss virágokat

A virágok vagy egy egyszerű növény is sokat dob bármilyen helységen.

Fókuszálj a részletekre

Az egész szobát úgysem fog sikerülni soha egyben lefotózni, ezért inkább keress érdekes részleteket. Egy szép éjjeli szekrény lámpával, oldalt az ágyneműhuzat, felül egy színes festmény vagy tapéta kis részletével sokkal jobban át tudja adni a háló hangulatát.

Fotózz személyes tárgyakat is

Ha el szeretnéd kerülni, hogy a lakás szállodai szobának hasson, mindenképpen hagyd rajta a fotón a személyesebb jellegű holmikat, bekeretezett fotókat, apró mütyüröket is. Sokkal otthonosabbnak tűnik ettől a kép.

Fotózz szögből

Sokkal izgalmasabb és drámaibb hatást kelt a szoba, ha szögből fényképezed, a szakértők a felülről lefelé történő fotózást ajánlják. Állj fel egy székre és mehet is a kattintgatás.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!