Home&Design

Tavaszi megújulás - 6 tipp, hogy új stílust kapjon az előszobád

A tavasz megérkeztével otthonunkra is ráfér egy kis megújulás, ám ha szűkösek az anyagi keretek, akkor célszerű lehet a lakás egyetlen kijelölt részére fókuszálni. Az alábbiakban az előszoba átalakításához adunk tippeket!

Az első benyomás

Ha minden vágyunk egy kis felújítás, de épp nem állunk úgy anyagilag, hogy megvalósítsunk egy teljes körű house makeovert, akkor érdemes kijelölnünk egy adott részt a lakásban és ott vágni bele a munkába. Mi az előszobát ajánlanánk, hiszen általában ez a helyiség határozza meg az egész lakás hangulatát. Minden nap használatban van és a vendégeinket is itt érik az első benyomások, ha hozzánk látogatnak. Kíváncsi vagy a tippjeinkre? Kattints a galériára!

Galéria fal A lakberendezési trendek között pár éve tűntek fel az egy fal sok kép típusú megoldások, amikor nem érvényesül a kevesebb néha több elve. Ha az elegánsabb megoldások érdekelnek, akkor az adott színekkel harmonizáló kereteket válassz, ha az eklektika híve vagy, akkor viszont jöhetnek az eltérő darabok.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels / Kaboompics

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.