Home&Design

5 pénztárcabarát trükk, amivel a legszerényebb hajlék is luxusotthonnak tűnik

Apróságok, amik pillanatok alatt elit érzést kölcsönöznek.

A luxus a részletekben rejlik

Az ördög, no meg persze a luxus is a részletekben rejlik. Kétségtelen, hogy mindannyian azt szeretnénk, hogy az otthonunk olyan legyen akár egy magazin címlapja, ám pont ezért sokszor kétségbeesetten próbálkozunk, bevásárolunk mindenféle felesleges dekorációs tárgyat. Néha olyan kétségbeesetten törekszünk a változtatásra, hogy inkább bazárinak tűnik az otthonunk, mintsem egyedinek, azonban van egy-két praktika, amivel könnyen luxussá varázsolhatjuk azt. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Tükrös szekrények - Ha a szekrények ajtaján van tükör, akkor nemcsak megnagyobbítja a teret, hanem sokkal világosabbá is teszi vizuálisan a szobát.
Kattints a további képekért!

Különleges otthonra vágysz? Díszítsd fel az ötödik falat a lakásban és garantáltan egyedi leszel. A belsőépítészek szerint erre a legegyszerűbb mód a tapéta. Máris mutatjuk, hogyan kezdj neki.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.