Home&Design

Designer tipp: így lesz a plafon a legtrendibb része a lakásodnak

Különleges otthonra vágysz? Díszítsd fel az ötödik falat a lakásban és garantáltan egyedi leszel. A belsőépítészek szerint erre a legegyszerűbb mód a tapéta. Máris mutatjuk, hogyan kezdj neki.

Tapétát a plafonra

A tapéta egy különleges - mégis gyakran alulértékelt - dizájnelem, amely azonnal színt, egyéniséget és művészetet kölcsönöz a térnek. Egy olyan időszakban, amikor a közösségi médiában az ultrafényes fehér szobák uralkodnak, sokan tarthatunk attól, hogy a színek vagy minták ósdi, esetleg túl harsány összhatást keltenek. Ez nem teljesen indokolatlan félelem: a rossz tapéta a nem megfelelő helyiségben a legjobb esetben is visszarepíthet az időben és akár fejfájást is okozhat. De nagyon sok módja van a helyes és kreatív elhelyezésnek. Kattints a galériára és inspirálódj!

A vintage stílus kedvelői választhatnak a jó öreg virágminták közül.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.