Tavaszi bokacsizmák

A tavasz beköszöntével végre félrerakhatjuk a térdig érő, meleg csizmákat és elővehetjük rövidebb társaikat. A szeszélyes időjárás alatt kitűnő választás egy éppen csak bokáig érő csizma, ami egyszerre praktikus és igen divatos is!

Sportosan elegáns
Ha nem szeretnénk egész nap magas sarkakon egyensúlyozni, de mindenképpen tartani szeretnénk az elegáns vonalat, akkor a mini sarkakkal rendelkező bokacsizmák ideális választásnak bizonyulnak. Ezek között is vannak kicsit sportosabb, bakancshoz hasonló darabok, illetve a nőies vonalat képviselő szegecsekkel díszített lábbelik is.

Midi
Az arany középútnak is számító, közepesen magas sarkakkal rendelkező csizmák azok számára bizonyulnak a legjobb választásnak, akik a hétköznapokon sem szeretnének veszíteni a nőiességükből, mégsem akarnak túlságosan bizonytalanul tipegni.

Magas sarkakon
A 10 centis vagy annál magasabb sarkakkal rendelkező cipők szerelmesei szerencsére a bokacsizmák között is találnak olyan darabokat, amelyek tökéletesen passzolnak az igényeikhez. Azok számára, akik kedvelik a kissé extrémebb darabokat is, érdemes beszerezni egyet Jeffrey Campbell cipőiből!

Oldalak