Vége a szűk, szexi ruháknak? Ez a fazon az új divat, a pasiknak nem jön be

Leáldozott volna a bodyconnak? A legújabb trendek szerint úgy tűnik, szögre akasztjuk a testhezálló darabokat.

Viszlát, bodycon

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb és legdögösebb darabja volt az úgynevezett bodycon ruha, melynek különlegessége abban állt, hogy teljesen testhezálló volt, ezáltal a férfiak nagy kedvencévé avanzsált pillanatok alatt. A szűk fazon sokáig jelen volt a köztudatban, mostanra azonban valami más vette át a helyét - komfortosabb, lazább, kevésbé szexi stílus.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a divat folyamatosan változik, a trendek jönnek-mennek, az egész egy óriási körforgás, ahol nagy a fluktuáció. 2021-ben az a csinos, ami visszafogottan elegáns, a bombázók pedig azok a fiatal csajok, akik sportosan öltözködnek, illetve a lezser, erőlködés nélküli, természetes megjelenést hirdetik. Ezzel alapvetően nincs is baj, de az biztos, hogy a régi felfogás, miszerint akkor vonzó valaki, minél rövidebb a szoknyája, vagy minél mélyebb az a V-kivágás, már tényleg a múlté. Ma már a pasik sem kedvelik, ha egy nő kihívó - jobban értékelik az önbecsülést és a "kevesebb több" szemléletmód követését.

Az új fazon - zsákruha és az A-vonal

A testhezálló fazon helyét egyre inkább átveszik az úgynevezett zsákruhák és az A-vonal. Előbbi talán nem a legdögösebb viselet, viszont kényelmes, és ha szeretnénk elrejteni bizonyos előnytelen testrészeinket, praktikus is. Az ellenkező nem képviselői nem rajonganak különösebben ezekért a darabokért, mert elmondásuk szerint még a legszebb nőket is nevetségessé teszik, de azért lehet őket stílusosan hordani - minden csak egy jó cipő kérdése.

A bodycon és a nagyon bő változat szerelemgyereke lehetne az A-vonal, amely tökéletes választás, ha komfortos, de szexi ruhát szeretnénk. Az alul bővített verzió optikailag szélesíti a csípőt, nőies formát kölcsönöz a testnek, miközben a derekat karcsúsítja, a lábat pedig hosszabbítja és vékonyabbnak mutatja - tehát előnyös. Elegáns is, így a férfiak is kedvelik, ráadásul tényleg ötvözi a két ellentétes stílus legjobb jellemzőit.

Válogatás

Nem feltétlenül rossz tehát, hogy búcsúzunk a szűk fazontól - és búcsú alatt most nem azt értjük, hogy teljesen eltűnik, hiszen találkozunk még vele az üzletek polcain. Tény azonban, hogy kihalófélben van. Helyette itt a másik két változat, amelyből válogattunk is ajánlónk keretében.

LIMITED EDITION SATIN DRESS (Zara, 15 995 forint)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Zara

Oldalak