Fashion&Beauty

Zendaya álomszép tavasztündérként ragyogott: a színésznő virágba borult ruhája mindent vitt a vörös szőnyegen

Zendaya szépségével szinte lehetetlen versenyezni: a színésznőt már most Hollywood egyik legnagyobb stílusikonjának tekintik, nem véletlenül, hiszen legyen szó bármilyen eseményről, mindig tökéletes és felejthetetlen a megjelenése – ez pedig az idei SAG Awardson sem volt másképp.

Földöntúli szépség

Zendaya gyerekmodellként és táncosként kezdte a pályafutását, majd a Disney Channel Indul a risza! című sorozatában kapott szerepet, melynek köszönhetően világszerte ismertté vált a neve. Ezt követően újabb és újabb produkciókban bizonyíthatta be a tehetségét, ám túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy az eddigi legnagyobb teljesítményét a kábítószerfüggő Rue Benett-ként nyújtotta az HBO Eufória című drámasorozatában – alakítása ráadásul a szakmát is olyannyira lenyűgözte, hogy ő lett a Primetime Emmy-díj legfiatalabb nyertese, ezt követően pedig átvehette élete első Golden Globe-díját is. És ha mindez nem lenne elég, kivételes szépségével is sikerült belopnia magát a nézők szívébe, az pedig csak még szerethetőbbé teszi őt a rajongók szemében, hogy tökéletesen kihasználja az adottságait, s nincs olyan alkalom, amikor ne nyűgözné le a fél világot a megjelenésével. Zseniális stílusérzékét az idei SAG-díjátadón is bebizonyította – méghozzá nem is akárhogyan, ilyen gyönyörű ruhát ugyanis nagyon ritkán láthatunk a vörös szőnyegen. Galériánkban megmutatjuk a meseszép kreációt:

Noha Zendaya mindössze 26 esztendős, már most igazi divatikonként emlegetik az egész világon, hiszen mindig megtalálja a saját igényeinek és egyéniségének megfelelő ruhadarabot.
Kattints a további képekért!

Zendaya sosem félt a megújulástól: a népszerű színésznő korábban már többször változtatott a stílusán, s most elérkezettnek látta az időt, hogy ismét módosítson a külsején – az eredmény pedig egyszerűen tökéletes lett.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Harper's BAZAAR

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!