Fashion&Beauty

Katalin hercegné felvette a tökéletes tavaszi kabátot: Diana hercegnőt idézte meg vele

Kate Middleton ezúttal sem okozott csalódást megjelenésével: bemutatta az egyik legsikkesebb tavaszi kabáttrendet, és istenien állt neki.

Lady Diana is hasonló darabot viselt

Kate Middleton stílusát nagyban befolyásolja Diana hercegnő egykori gardróbja. Katalin mindig is tisztelgett Diana előtt, hiszen rengetegszer viselt hasonló darabokat, mint a hercegnő, arról nem is beszélve, hogy az ő ékszereivel dobta fel néhány szettjét az elmúlt években. Kate Middleton szombaton ismét felmutatott egy különleges outfitet, amelyhez hasonlót korábban Diana is viselt. Ez a tavaszi kabát egyébként szuper inspiráció számunkra is, ugyanis az egyik legnagyobb trend lesz ebben a szezonban ez a minta és fazon.

Katalin hercegné szettje arra a Moschino összeállításra emlékeztetett minket, amelyet Diana hercegnő viselt Eugénia hercegnő keresztelőjén 1990-ben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A 74 éves Nagy Marika igazi hétköznapi hős, rengeteg magányos, idős emberen segít egy különleges mozgásforma, az örömtánc oktatásán keresztül. Ez a tánctípus egészen egyszerű mozdulatokból áll, sosem...
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.