Fashion&Beauty

Szívszorító fotók: utoljára jelent meg a vörös szőnyegen a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő hollywoodi színésznő

Christina Applegate 2021 elején tudta meg, hogy szklerózis multiplexben szenved, s azóta egészségi állapota jelentősen romlott. Az Egy rém rendes család egykori sztárja azt mondja: minden bizonnyal az idei SAG-gálán állt utoljára a nyilvánosság elé.

Úgy érzi, véget ért a karrierje

Christina Applegate, az Egy rém rendes család című tévésorozat egykori sztárja 2021 elején tudta meg, hogy szklerózis multiplexben szenved. A színésznő ugyanebben az esztendőben forgatta a Halott vagy című szériája harmadik évadát is, alakításáért pedig több rangos szakmai kitüntetésre is felterjesztették. Többek között az amerikai színészcéh, a Screen Actors Guild (SAG) is díjra jelölte a legjobb színésznő kategóriában. Az 51 esztendős Applegate, aki 15 évvel ezelőtt sikeresen legyőzött egy másik betegséget, a mellrákot, még február elején úgy nyilatkozott: valószínűleg a SAG-gála lesz az utolsó nyilvános esemény, amit megtisztel majd jelenlétével. Az ünnepélyes díjátadóra február 27-én került sor, s az eseményen megrázó képek készültek a közönségtől és az egész szakmájától búcsúzó színésznőről.

Nehéz lenne szavakkal leírni, milyen érzelmek tükröződtek a színésznő megtört tekintetében a ceremónián.
Kattints a további képekért!

A Screen Actors Guild díjátadót idén már 29. alkalommal rendezték meg, 1995 óta Hollywood egyik legfontosabb díjátadó gálájának számít.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.
Fashion&Beauty
Egyre népszerűbb a vegán bőr, de tudod pontosan, hogy miből is áll össze ez az anyag?