Fashion&Beauty

Ezek voltak a 2023-as SAG díjátadó legcsodálatosabb ruhái - galéria

A Screen Actors Guild díjátadót idén már 29. alkalommal rendezték meg, 1995 óta Hollywood egyik legfontosabb díjátadó gálájának számít.

Az idei SAG díjátadó legszebbjei

Ahogy minden évben, a SAG díjátadó gálán idén sem csak tehetségük miatt csodálhattuk a megjelent vendégeket. Bőven akadt néhány elképesztő ruhaköltemény, melyekről alig tudtuk levenni szemünket. Mutatjuk a legszebbeket!

Jamie Lee Curtis A színésznőt a Minden, mindenhol, mindenkor-ban nyújtott kiemelkedő alakításáért jelölték , egy gyönyörű, hosszú, piros ruhában jelent meg.
Kattints a további képekért!

Amikor a politikusokra gondolunk, legyen nő vagy férfi, öltözködés terén teljesen jogosan elsőre a nagyon formális megjelenés jut eszünkbe. Azonban Sanna Marin, az elbűvölően szép finn miniszterelnöknő most egy díjátadón mindenkit levett a lábáról a szettjével.

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár, új lehetőségek és inspirációk nyílnak meg a körömtrendeket illetően is, melyekből idén sem lesz hiány.
Sztárok
Clementine egyre jobban hasonlít az édesanyjára és külsőleg minden adottsága megvan ahhoz, hogy hamarosan a nyomdokaiba lépjen.
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.