"A legszebb ruhadarab, amit egy nő hordhat, annak a férfinak az ölelése, akit szeret" - 12 idézet Yves Saint Laurent-tól

Yves Saint Laurent a világ egyik legnagyobb valaha élt divattervezője volt. Imádtunk mindent, amit képviselt, nem csak a stílus, de a gondolkodásmódja terén is. Következzen tőle 12 felejthetetlen idézet.

Divat, mint fegyver

„Hiszek abban, hogy a megjelenés, az öltözködés által képviselt hatás behozhatatlan fegyver a nők tárházában. A magabiztosság, az önérvényesítés záloga lehet a ruha, amelyet viselünk."

A nő szépsége

„Ahhoz, hogy egy nő szép legyen, elég egy fekete pulóver, egy fekete szoknya és oldalán egy szerető férfi.”

A fekete ereje

„A fekete az én menedékem. Olyan számomra, mint egy vonal a fehér lapon."

Divat és trend

„Nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani a divatnak vagy túlságosan kötődni egy-egy irányzathoz. Minden trendet humorral kell kezelni, és nem szabad olyan szinten hinni bennük, ami már korlátozná a szabadságot."

Ugyanaz a történet

„Mindig szinte teljesen ugyanazt a történetet mondom el. Nagyon kedvelem a klasszikus stílus határozottságát, egyszerűségét és szépségét. Ám az ötleteim olykor inkább a barokkos, szokatlan formák irányába terelnek."

Az egészséges nő

„Az a nő nem egészséges, aki nem találta meg saját stílusát, aki nem érzi magát kényelmesen a ruháiban, aki nem tud a megjelenésével összhangban élni. Az ilyen nőnek nincs önbizalma, nem sugároz magából boldogságot."

Fotó: theredlist.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!