Virágom, virágom - A nyár legbájosabb darabjai

A nyár nagy kedvencei a virágokkal díszített darabok, melyek a hidegebb, esős napokon is bájosabbá varázsolhatják az összeállításunkat.

Blézerek

Borús napokon jól jöhet ha van nálunk egy csajos, mégis elegáns blézer. A szezon legkedveltebb, virágokkal díszített darabjai fehér alapon ragyogják be a szettünket, ezzel egyfajta letisztultságot és modernséget kölcsönözve az amúgy kissé romantikus, vintage hatású daraboknak is. Ha nem tudjuk, hogy mit kapjunk fel reggel, nem foghatunk mellé egy magassarkú, farmer, fehér top és virágos blézer párosítással.

Kardigánok

Egyszerű és praktikus viselet lehet egy kardigán, ami a kiszámíthatatlan időjárás esetén még igencsak jól jöhet. A maxiszoknyákhoz és az egyberészesekhez is remekül passzol, de a nőiesebb és nyáriasabb, fehér nadrágos, miniszoknyás szetteket is feldobhatja. Ha a klasszikus rózsás-pinkes színvilág nem áll olyan közel hozzánk, akkor válasszunk egy zöldes-kékes felsőt, mely inkább a trópusi hangulatot közvetíti.

Laza, sikkes, romantikus

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A felhősebb reggeleken nem csak kellemesen melegít egy ilyen felső, de egy kis napsütést és vidámságot is csempész az outfitünkbe. Rövidnadrággal vagy szoknyával is mutatós, ám ha épp a hidegfronttal küzdünk, akár egy hosszú szoknyával vagy nadrággal is kombinálhatjuk az ilyen pulcsikat, amik alá még egy lenge inget, topot vagy blúzt is felkaphatunk, ha nagyon fázósak vagyunk.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!