Fashion&Beauty

Megvásárolható a Versace

Tovább folytatódik a Versace zuhanása, hisz a híres divatháza egyre súlyosabb anyagi gondokkal küszködik, így az is szóba került, hogy ősszel a részvények egy részét eladásra kínálják.

Eladó részvények

A cég részvényeinek bizonyos hányadát valószínűleg piacra dobják idén ősszel, hisz az így befolyó összegből talán még meg lehetne menteni a híres divatházat.

A jelenlegei tényállás szerint idén ősszel kerülnének tőzsdére a részvények, melyek megmenthetnék az olasz divat egyik legikonikusabb brandjét. Már múlt hónapban is hallani lehetett olyan pletykákat, miszerint a Harrods tulajdonosai befektetnének az olasz divatóriásba, ám ezeket a híreket azóta sem erősítették még hivatalosan.

Csődközeli állapotok

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Gian Giacomo Ferraris, a Versace szóvivője még áprilisban bejelentette, hogy komoly pénzügyi problémáik támadtak, így igénybe vettek egy nagyobb összegű állami támogatást is, hogy ne kelljen munkahelyeket megszüntetniük. Sajnos úgy tűnik, hogy az így felvett milliók sem oldották meg a gondokat, így talán a Versace családhoz hű vezetést és tervezői gárdát kellene lecserélni.

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.