Victoria Beckham beszólt a vékony nőknek: szerinte a kerekded formáké a jövő

A 48 éves brit divatdiktátor úgy látja, a minél törékenyebb, vékonyabb alkatra való törekvés idejétmúlt beidegződés. Véleményének új, alakformáló ruhakollekciója révén igyekszik nyomatékot adni.

"A mai nők azt akarják, hogy legyen mellük és fenekük"

Az énekesnőből divatdiktátorrá lett 48 éves híresség, Victoria Beckham a közelmúltban új, alakformáló ruhakollekcióval jelentkezett a piacon. A celebritás ennek apropóján nyilatkozott a Grazia magazinnak. Victoria Beckham elmondta: új kollekciója azok öltöztetését célozza, akik kerekded formákkal rendelkeznek. A világsztár szerint régi beidegződésnek számít a minél törékenyebb, vékonyabb alkatra való törekvés, s ideje lenne mindenkinek szakítania ezzel a "hagyománnyal". David Beckham felesége úgy látja, a mai nők egy jelentős része ma már inkább az egészséges külsőt, és nem az extrém vékonyságot tartja elsődleges szempontnak.

"Ez egy divatjamúlt hozzáállás, hogy szeretnénk nagyon vékonyak lenni. Azt hiszem, a nők ma egészségesek és formásak akarnak lenni. Azt akarják, hogy legyen mellük és fenekük" - nyilatkozta a Grazia magazinnak Victoria Beckham.

A legendás énekesnő hozzátette: kifejezetten örül neki, hogy lánya, Harper olyan közegben cseperedhet nővé Miamiban, ahol a kerekded formákkal büszkélkedő nők szeretik a testüket, tele vannak magabiztossággal és pompásan érzik magukat a bőrükben. Victoria Beckham meggyőződése, hogy ruhakollekciójának darabjai éppen az ilyen testalkattal rendelkező nőkön állnak igazán jól. "Minél gömbölydedebb vagy, annál jobban néznek majd ki a cuccaim" - fogalmazott a celebritás.

Fotó: 123rf

Sokakat lepipál Maye Musk, aki 74 évesen is bevállalta a bikinis fotózást a Sports Illustrated 2022-es fürdőruhás számához.

Leadfotó: 123rf

Oldalak