Elon Musk édesanyja 74 évesen címlaplány lett: a fürdőruhában pózoló Maye Musk lenyűgözően néz ki

Sokakat lepipál Maye Musk, aki 74 évesen is bevállalta a bikinis fotózást a Sports Illustrated 2022-es fürdőruhás számához.

Az ezüsthajú dáma

Bár hajlamosak vagyunk rá Elon Musk, a világ leggazdagabb emberének anyjaként hivatkozni, valójában Maye Musk saját jogán is szert tett hírnévre. Immár ötven éve modellkedik, a felkérések száma pedig az idő előre haladtával nemhogy csökkent, de egyre keresettebb modell lett az idősödő Maye-ből. Most éppen a legendás Sports Illustrated kérte fel a 2022-es fürdőruhás számának fotózására, amit az asszony örömmel vállalt el.

Nagyon izgatott vagyok, hogy a Sports Illustrated úgy döntött, megmutatja, hogy idősebb nők is viselhetnek fürdőruhát és jól nézhetnek ki bennük. Remélem ez tényleg önbizalmat ad majd a nőknek, hogy fürdőruhában mutassák meg a testüket” – idézi az idős szépség szavait a hirado.hu.

A hvg.hu arról ír, Muskot győzködni kellett, hogy felvegyen egy bikinit, mert mindig is „szigorúan egyrészes lány” volt. Elmondása szerint 100 fürdőruhát küldtek neki felpróbálásra, míg végül egy virágos, magas derekú Zimmermann kétrészesre esett a választása. „Szerintem minden korosztályban félnek a nők az öregedéstől, és attól, hogy nem fognak jól kinézni fürdőruhában” – mondta Maye. „Szóval most már tudják, hogy példát mutatok, hogy a nők szabadon járhassanak fürdőruhában, és ne aggódjanak emiatt.

Maye nem tervezi, hogy egyhamar nyugdíjba vonulna. „Eszembe sem jut, hogy a kor esetleg probléma lehet a modellszakmában, mert dietetikusként és tudósként az ilyesmi egyáltalán nem számít” – fogalmazott, utalva másik szakmájára.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2