Fashion&Beauty

Frizuratippek az extra volumenes hatás eléréséért: a vékonyszálú haj is lehet dögös

Olykor mindannyiunknak fejtörést okoz a megfelelő frizura kiválasztása, a vékonyszálú haj viszont még a szokásosnál is több problémával járhat.

Volumen - na, de hogyan?

Számos frizura és stílus létezik, amelyek segítenek kifejezni egyéni személyiségünket és megjelenésünket, a vékonyszálú hajjal rendelkező hölgyek számára a megfelelő frizura kiválasztása viszont olykor óriási kihívásokkal járhat. A hajtípus sajátosságai miatt fontos olyan stílusokat és fodrászati megoldásokat választani, amelyek extra volument, textúrát és tartósságot eredményeznek. Ne bánkódj vékonyszálú hajad miatt, neked is lehet gyönyörű és volumenes a frizurád! Mutatjuk, hogyan!

Szárítsd be! Vékonyszálú haj esetében a megfelelő szárítási technika kulcsfontosságú a tartósság, térfogat és az egészséges megjelenés eléréséhez. Használj gyengéd samponokat és kondicionálókat, amelyek nem nehezítik el a hajat! Amikor megtörlöd tincseidet, ne dörzsöld erősen, hanem óvatosan nyomkodd meg őket egy puha törülközővel! Ezt követően használj extra védelmet biztosító termékeket, mint például hővédő sprayt vagy szérumot! A szárítás során kezdd el a hajad a tövektől szárítani, de ne húzd meg erősen a hajszálakat, majd az egyes tincseket emeled 45 fokos szögben a fejed fölé szárítás közben! Ez segít a megfelelő térfogat kialakításában.
Kattints a további képekért!

A legújabb frizuratrend annyira szép, hogy nincs olyan nő, akinek ne állna jól.

Leadfotó: Unsplash, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...