Fashion&Beauty

Így hozhatod ki a maximumot az ősz hajból: gyönyörűek lesznek a tincseid, ha kipróbálod ezeket a trükköket

Az ősz haj igenis menő, néhány lépéssel pedig egyenesen gyönyörűvé varázsolhatod!

A hajápolás mindenek felett

Az ősz haj egyáltalán nem ciki, sőt, sokan éppen ilyen árnyalatúra festik a hajukat, ugyanis az elmúlt években hatalmas szépségtrend lett. Azt is fontos megemlíteni, hogy mindenki előbb-utóbb őszülni fog, éppen emiatt egyáltalán nem érdemes rosszul érezni magadat, ha meglátod az első tincseket. Sokkal inkább próbáld meg kihozni belőlük a maximumot, ugyanis megteheted, ha betartod az alábbi praktikákat!

A nyilvánvaló pigmenthiány mellett a szürke haj jellemzően szárazabbá és durvábbá válik. Ennek megfelelően a kezelésnek különböző módjai vannak:

Használj mélytisztító sampont alkalmanként! Ez segít abban, hogy a szín ne változzon meg a lerakódásoktól. Emellett lehetőleg csökkentsd a hajmosás gyakoriságát, hogy a természetes olajok bevonják és táplálják a tincseidet. Az ezüst haj túltisztítása eltávolíthatja az esszenciális természetes olajokat, amelytől fénytelennek tűnik a haj. Fontos, hogy hajmosás után olyan hajápolót is használjunk, amely pótolja a haj nedvességtartalmát: minden hajmosást követő kondicionálás után alkalmazzunk hajpakolást is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels, Forrás: Instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...