Fashion&Beauty

A "vanilla chai" a legszebb őszi melírtrend, amit kipróbálhatsz

Ha a tökéletes őszi hajszínt keresed, akkor a vanília chai neked való. Ez a hajszín mindenkinek jól áll, és fel sem kell hozzá adnod a nyári napszítta frizurád.

Vanília chai

Nem mindenki szeretne megszabadulni a napsütötte szőke árnyalataitól a hidegebb hónapok közeledtével, viszont a tökéletes szín elérése sok munkát igényel. Szerencsére van egy őszi árnyalat, amely támogatja a világosabb szálak megtartását a hidegebb évszakokban is: a vanília chai. Ez sokkal több, mint egy koffeintartalmú forró ital, amelyet alig várunk, hogy elszürcsölhessünk, amikor beköszönt az ősz – egyben egy gyönyörű és hangulatos hajszín is. A vanília chai egy hamvas szőke árnyalat, amely egy merész és magával ragadó kontraszt a sötétebb gyökerek és a jeges vanília tónusú kiemelések között. Ez a "vaníliakeverék" gondosan összeállítható, hogy harmonizáljon a bőr tónusával, olyan egyensúlyt teremtve, amely kiemeli az arcszínt és a szemszínt.

Mutatjuk, hogy milyen szép ez a hajszín!

Az ősz közeledtével előtérbe kerülnek a hidegebb tónusok, és ez a frizuránkon is megmutatkozik. Ez a hajszín például tökéletes választás lehet őszre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...