Fashion&Beauty

Ezeket a kabátokat fogja viselni minden nő idén ősszel: elképesztően stílusosak és mindenkinek jól állnak

A hűvösebb idő beköszöntével mind újból előkapjuk melegebb ruhadarabjainkat a szekrény mélyéről - köztük divatos kabátjainkat is.

Trendekből ősszel sem lesz hiány

Az őszi kabáttrendek évről évre izgalmas és stílusos megoldásokat hoznak magukkal, amelyek lehetővé teszik, hogy egyaránt kövessük a legfrissebb divatirányzatokat és kifejezzük egyéni stílusunkat. Legyen szó klasszikus eleganciáról, merész mintákról, vagy éppen letisztult minimalizmusról, az idei évben is számos izgalmas lehetőség közül válogathatunk majd. Nem számít, pontosan milyen stílust is képviselsz, egészen biztosan találsz majd az idei trendek között hozzád illő darabokat. Nézd meg a galériát, összegyűjtöttük a legstílusosabb trendeket, melyekből rengeteg inspirációt meríthetsz az új évszakra!

Meleg barna színek Bár a fekete népszerűségét képtelenség megdönteni, egyes divatszakértők szerint az idei évben a barna lehet az új fekete. A meleg barna színek ebben az időszakban különösen varázslatosak tudnak lenni, hiszen tökéletesen harmonizálnak az őszi táj színeivel. A sárgásbarna, csokoládébarna vagy a mély rézszínű kabátok nemcsak a természet szépségét emelik ki, de melegségükkel és eleganciájukkal is kiválóan megfelelnek az évszak hangulatának.
Kattints a további képekért!

Az őszi divat ikonikus cipői között a loaferek elegáns stílusukkal és kényelmes viseletükkel emelkednek ki.

Leadfotó: Getty images, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.