Fashion&Beauty

Meseszép nyakláncot viselt Katalin: a walesi hercegné különleges ékszere szívmelengető üzenetet hordoz

Katalin hercegné ékszerkollekcióját szebbnél szebb darabok alkotják, némelyek pedig ráadásul különleges jelentéssel is bírnak.

Megható, mit szimbolizál

Katalin hercegné lenyűgöző és különleges ékszergyűjteménnyel rendelkezik; becslések szerint a kollekció több száz értékes darabból áll, köztük gyönyörű gyémántokból, smaragdokból, rubinokból és más drágakövekből. A gyűjtemény azonban nemcsak hagyományos királyi ékességeket rejt, hanem olyan kincsek is megtalálhatók benne, melyek Vilmos feleségének személyiségét és stílusát tükrözik – elég például arra gondolnunk, hogy a hercegnét gyakran fotózták már olyan ékszerben, melyet fast fashion üzletből szerzett be. Katalin nemrég hivatalos látogatást tett egy börtönben, ahova visszafogott, elegáns szettben érkezet, megjelenését pedig egy igazán különleges nyaklánccal dobta fel, melynek egyébként rendkívül szívmelengető üzenete is van. Részletek a galériában!

Katalin hercegné mindig nagyon előkelőn és sikkesen öltözik fel, a hangsúlyos darabok helyett pedig inkább a visszafogott ruhákat, valamint kiegészítőket preferálja.
Kattints a további képekért!

Kate Middletonnak jó néhány ruhája van, amelyről ódákat zengett a sajtó - nem is véletlenül. Most összegyűjtöttük a legemlékezetesebb darabjait, amelyeket mi is nagyon szívesen elfogadnánk.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak