Ajándékötletek Valentin-napra: Öt különlegesség, aminek minden nő örülne

Vajon mennyire van könnyű dolga a párunknak, ha meg szeretne lepni minket Valentin-nap alkalmából? Körbenéztünk a boltok polcain és megmutatjuk, milyen apró meglepetés az, aminek mi is biztosan örülnénk.

Valentin napi meglepetések

Vészesen közeleg a Valentin-nap, más néven a Bálint-nap. Ez az ünnep már a 20. században is tarolt az angolszász országokban, s végül a világ minden táján elterjedt, majd szép lassan hagyománnyá vált. Ilyenkor a párok megajándékozzák egymást valami aprósággal, amivel kifejezik mennyire fontos számukra a másik. Azonban nem csupán kedvesünket, de szingli barátnőinket is meglephetjük egy kis aprósággal, ma már ez sem idegen. Körbe is néztünk az üzletekben, és összegyűjtöttük azokat az ajándékokat, amiknek szerintünk minden nő örülne.

Érzéki kikapcsolódás

Nincs jobb program annál, mikor végre van időnk egy kis relaxálásra és hosszasan elnyúlhatunk a kádban. A fürdés öröme ilyenkor azonban nem az igazi egy fürdőbomba nélkül, melyet akár egyedül, de a párunkkal kettesben is élvezhetünk. Mi ehhez a Lush Peachy vegán fürdőbombáját ajánljuk, melynek már a formája is különleges, kissé szemtelen. Nem csupán külalakja, de illata is magával ragadó, lédús grépfrút- és davanahabot csinál feloldódás után, így bárki rózsaszín felhők között pancsolhat.

A szeretet ereje

Ám ha szívünk választottja rajong az ékszerekért, akkor érdemes valami olyannal megajándékozni, ami minden nap emlékezteti rá, mennyire szeretjük őt. Erre tökéletes a Pandora új, káprázatos karkötője, szív alakú charmokkal, melytől viselője különlegesnek érezheti magát. A márka idén is meglepte a rajongókat különleges, Valentin-napra kiadott kollekciójával, amelynek minden darabja felér egy szerelmi vallomással.

Énidő

Hiába élünk együtt valakivel, az énidőre mindannyiunknak szüksége van. Ilyenkor töltődünk fel és tudunk egy kicsit saját magunkkal is törődni, hogy aztán újult erővel nyűgözzük le a társunkat. A mai rohanó világban ezt nehéz a partnerünk segítsége nélkül kivitelezni, hiszen addig fontos teendőinket is másnak kell elvégeznie. Ha szeretnénk megjutalmazni szerelmünket egy kis énidővel, szerintünk a legjobb ajándék az Eucerin Hyaluron-Filler fátyolmaszkja, melyet beszerezhetünk darabonként, de akár egy teljes dobozzal is. Míg a fátyolmaszk hidratálja az arcbőrt és kisimítja, feltölti a ráncokat, addig párunk pihenni is tud.

Ragyogó szépség

Nincs annál jobb érzés, mint mikor a számunkra különleges személy ragyog a boldogságtól és szépnek érzi magát. Egy nő önbizalmát jelentősen növeli a tökéletes arcbőr, így remek választás egy számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkező, minőségi alapozó. Mi a Nivea Q10 Cushion alapozót ajánjuk, mely frissé, üdévé varázsolja az arcbőrt és visszaadja annak ragyogó fiatalságát.

Varázslatos illat

És ha végleg kifogytunk az ajándékötletekből, egy parfümmel nem lőhetünk mellé. A megfelelő illat magabiztossá varázsolja a nőt, így minden nap a maximális elégedettséggel indulhat útjára - főleg ha egy számára fontos emberre emlékeztetik a finom illataromák. Mi az Avon Eve Duet Contrasts nőies, különleges parfümét ajánljuk, csábító körtés rózsás jegyeinek lehetetlen ellállni. Olyan, mint egy romantikus regény!

Leadfotó:123rf

Oldalak