Ünnepi csábítás A szürke ötven árnyalata karácsonyi kollekciójával

A karácsonyi készülődés egyik sarkalatos pontja az ajándék kiválasztása. Ha benned is megfogalmazódott már a kérdés, hogy vajon idén mi legyen az a meglepetés, amellyel a kedvesedet elkápráztathatod? Mi lenne, ha ebben az évben inkább olyan ajándékkal készülnél, amely elsősorban téged kényeztet, ám a kellemes meglepetés is garantált? A Szürke Ötven Árnyalata karácsonyi kollekcióba tartozó fehérneműknek és hálóruháknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ez a karácsony felejthetetlen lesz!

Sötét és érzéki darabok

Ha te is rajongsz a regényért és szereted az izgalmas fehérneműket, akkor nem fog hidegen hagyni ez a különleges karácsonyi kollekció, amelynek tervezésében a nagysikerű regény szerzője, E.L. James is közreműködött. Hiszen ki tudna nála többet a csábításról és az érzékiségről!

Fekete és mélyvörös páros

A korábbi vonzó és provokatív kínálat a csábítás jegyében újabb sötét és érzéki darabokkal gazdagodott, a hatást pedig tovább fokozza a koromfekete és mélyvörös színek párosítása. A 19 új darabból álló női kollekcióban az elbűvölő, hímzéssel és selyemmel díszített fehérneműk és hálóruhák mellett az izgalmas szemmaszkok is helyet kaptak, amelyek garantáltan felpezsdítik a hosszú téli estéket.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!