Rossz öltözködési szokások, amiktől ideje megszabadulnunk 2017-ben

Ha nem is mondjuk ki mindig, de a legtöbbünk fejében megfogalmazódnak újévi fogadalmak: idén rendszeresebben járok majd az uszodába, többet főzök esténként és nem csak hideg kaját eszek. Ezek mellé ajánljuk még az alábbit is: megszabadulok a rossz öltözködési szokásoktól, és 2017-ben önmagam legstílusosabb és legsikkesebb verziója leszek. Adunk hozzá egy kis segítséget.

Reggel dobod össze az aznapi outfitedet, ahelyett, hogy előző este megterveznéd

Két előnye van annak, ha előző este összekészíted a másnapi szettedet: egyrészt hiába ébredsz rosszkedvűen, akkor is a kikészített vidám pulcsiban indulsz útnak, ami egy idő után biztos felvidít kicsit. Másrészt, és ez a fontosabb, nem fogsz órákig szobrozni a gardrób előtt azt mormolva, hogy nincs egy göncöd se. Plusz este van időd átnézni a szekrényt, és olyat is kiszúrhatsz, ami már régen volt rajtad, csak megbújt a többi új cucc alatt.

Ha nincs más, jó a fekete?

Persze, a fekete szín univerzális, és tényleg nincs párja egy sikkes kis fekete ruhának, de ha elegáns eseményre, esküvőre vagy hasonlóra vagy hivatalos, próbálj a feketén túllépni. Viselj kéket, zöldet, rózsaszínt, pirosat (igen, akár esküvőre is), vagy ezek és a fekete kombinációját. A lényeg, hogy 2017-ben variálj és kísérletezz is egy kicsit.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!