Fashion&Beauty

Így vágatja most mindenki a haját: ez a népszerű frizura dúsabbá varázsolja a tincseket

Ez a frizura a hírességek egyik kedvenc fodrászának a bevált trükkje, a dúsabb és teltebb haj illúziójának létrehozásához.

Az "U" alakú vágás

Az "U" alakú hajvágás a vékonyszálú hajú emberek számára kifejezetten alkalmas lehet, ugyanis segít csökkenteni a haj laposságát rétegezve a hajvégeket, így egy kis extra volument ad a hajnak. "A haj oldalsó részei a hátsóhoz képest sokkal vékonyabbak, így ez a 'U' alakú vágás azonnal eltünteti azt a 'szálkás' kinézetet, miközben szép, egyenes vágást eredményez" - teszi hozzá Rachel Selt, hajstylist. Az "U" alakú hajvágás tökéletes egyensúlyt teremt a strukturált és gondtalan megjelenés között, megtartva a haj hosszát, ugyanakkor mozgást és volument ad neki.

Mutatjuk is, hogy hogyan néz ki ez a gyakorlatban!

A rétegek segítenek abban, hogy a haj sokkal dúsabbnak tűnjön. Érdemes akár középhosszú haj esetén is bevetni, úgy is megteszi a hatását!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.