Fashion&Beauty

Mindenki őt bámulta: káprázatosan festett a gyönyörű magyar színésznő a cannes-i vörös szőnyegen - Fotók

A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.

Magyar színésznő ragyogott a francia filmfővárosban

Május 27-én este véget ért az idei Cannes-i Filmfesztivál, mely 2023-ban sem csupán a világ mozirajongói, hanem a divatszakértők számára is rengeteg izgalmas pillanatot okozott. Ez alkalommal is a legnagyobb, leghíresebb, legelismertebb nemzetközi sztárok vonultak fel a cannes-i vörös szőnyegen Salma Hayektől kezdve Jennifer Lawrence-en és Natalie Portmanen át egészen Eva Longoriáig vagy épp Helen Mirrenig. Azt viszont kevesen tudják, hogy idén egy fiatal magyar színésznő is feltűnt Cannes-ban: nem másról, mint a 36 éves Trokán Nóráról van szó, aki két csodaszép ruhakölteményben pompázott a francia filmfővárosban.

Trokán Nóra természetesen magyar tervező ruhakülönlegességét öltötte magára a fesztiválon.
Kattints a további képekért!

A 2023-as cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén ismét brillíroztak a sztárok. És bár az eseményen a filmek vannak a fókuszban, mindig izgalmas ruhakölteményeket láthatunk.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.