Fashion&Beauty

Uma Thurman lánya valóságos dívaként ragyogott Cannes-ban: Édesanyja szépségét örökölte

Uma Thurman Hollywood ikonikus arca, olyan hatalmas produkciókban szerepelt, mint a Ponyvaregény vagy a Kill Bill filmek.

Lánya is színészi pályára lépett

Uma Thurman és Ethan Hawke 1997-ben ismerkedtek meg a Gattaca c. film forgatásán, majd egy évre rá hivatalosan is egybekeltek, ekkor Thurman már 7 hónapos várandós volt lányukkal, Maya Hawke-kal, aki mára elbűvölő felnőtt nő lett és szüleihez hűen ő is a színészi pályát választotta.

A híres képen látható Uma Thurmanhez hasonlóan lánya, Maya is modellkedéssel indította el karrierjét, 19 évesen már a Vogue hasábjain szerepelt. Kislány korában kiderült róla, hogy diszlexiás és gondja van az olvasással, emiatt nem volt könnyű gyerekkora, ugyanis többször kellett iskolát váltania. Végül egy New York-i oktatási intézményben találta meg magát, ahol a művészetre és a kreativitásra helyezték a hansúlyt, így ki tudott bontakozni tehetsége, és érdekelni kezdte a színészet mestersége is.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: GettyImages

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.