Fashion&Beauty

Ő volt Jockey Ewing első szeretője a Dallasban: minden vonása eltorzult, igazi plasztikszörny lett az egykor csodaszép sorozatsztárból - Fotók

Tina Louise a kultikus tévésorozat első két évadában szerepelt: Julie Grey-t, Jockey (Larry Hagman) első titkárnőjét és titkos szeretőjét alakította. Az egykoron közismert sorozatsztár ma már 89 éves, de ember legyen a talpán, aki felismeri - és ez nemcsak az életkorral járó fizikai változások miatt ütközik óriási nehézségekbe.

Negyvenes évei derekán is ő volt a végzet asszonya a sorozatban

Tina Louise a Dallas című kultikus tévésorozat (1978-1991) első két évadában tűnt fel: ő alakította Julie Grey, a dörzsölt Jockey Ewing (Larry Hagman) első titkárnőjének szerepét. Julie eleinte az idősebb Ewing-fivér bizalmasa, sőt szeretője volt, ám az egyjk személyes jellegű konfliktusukat követően úgy döntött, átáll Jockey ősellensége, Cliff Barnes (Ken Kercheval) oldalára. Julie (és Louise) két évadon keresztül játszotta a körmönfont, veszélyes "kettős ügynök" szerepét, azonban az írók valamiért úgy gondolhatták, hogy a figurában rejlő tartalékok már idejekorán elapadtak: Julie karakterétől a nézők már a második évadban elbúcsúzhattak. Szerepe szerint lezuhant egy tetőről, a "bűntény" miatt pedig vád alá helyezték Cliff Barnest, aki csak a szerencsének köszönhette, hogy nem dugták rács mögé. Louise a Dallas forgatásának idején már 44-45 éves volt, de még mindig igencsak vonzó jelenségnek számított: olyasvalakinek, akiről a néző készségge elhitte, hogy könnyedén az ujja köré csavarhatja a férfi főszereplőket. A színésznő ma is él, szűk egy esztendő múlva 90. születésnapját ünnepli majd, a külseje azonban látványosan megváltozott a Dallas óta, ugyanis ő sem tudott méltósággal megöregedni, és a plasztikai beavatkozások valóságos rabjává vált. Kíváncsi vagy, hogy néz ki ma a televíziónézők egykori nagy kedvence? Galériánkból rögvest megtudhatod: lapozz!

Így festett Tina Louise a Dallasban, Julie Grey szerepében.
Kattints a további képekért!

A Harry és Sally, a Francia csók, A szerelem hálójában és az Angyalok városa egykoron ünnepelt színésznője már egyáltalán nem úgy néz ki, mint fénykorában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?