Fashion&Beauty

Vadítóan dögös szettben ünnepelte Weisz Fanni a húsvétot: Ilyen lapos, kidolgozott hasat már rég láttunk - fotó

Talán mondhatjuk, hogy két féle ember létezik, ha a húsvétról van szó.

Kiöltözős és a kényelmes

Vannak, akik a húsvétot is közel annyira komolyan veszi ruha ügyileg, mint a karácsonyt, és akadnak, akik melegítőben ülnek le a húsvéti asztalhoz elfogadni a menüt. Weisz Fanni egy fantasztikusan dögös szettet választott az ünnepre.

A fotón a modell egy fekete, rövid állású, ám annál testhez simulóbb topot visel, ami kiemeli kidolgozott hasizmait. Mindezt egy farmerrel és egy igen feltűnő Louis Vuitton övvel kombinálta. A haját hullámokban viselte, azonban a sminket nem vitte túlzásba, natúr vonalon maradt. Outfitjének érdekessége, hogy a farmer alól kilóg az alsóneműje, ami bár mostanság divatos, sokan nem teljesen értik a jelenséget, de az biztos, hogy visz egy kis szexiséget egy alapvetően egyszerű összeállításba is. Lapozz a képért!
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: Instagram

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.