Fashion&Beauty

Álmaink télikabátja lesz a trend idén: ezt fogják viselni a divatos nők

Ezek a kabátok nemcsak melegen tartanak, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöznek. Ne hagyd ki ezt a trendet, és készülj fel egy divatos és meleg téli szezonra!

Újra népszerű lesz idén ez a kabát

Ahogy beköszönt a hideg évszak, sokan izgatottan várják a divatvilágban rejlő új lehetőségeket. Idén télen a bundás/műszőrmés maxikabátok hódítanak, és biztosan a nők új kedvencévé válnak. Ezek a luxus kinézetű és elegáns télikabátok nemcsak melegen tartanak, de stílusos és divatos megjelenést is kölcsönöznek viselőjüknek.

Ismerd meg közelebbről ezt a trendet és nézd meg, hogy hogyan tudod beilleszteni a mindennapi öltözködésedbe!

Mi teszi különlegessé a bundás maxikabátokat? A szőrmés maxikabátok rendkívül praktikusak a hideg időben. Hosszabb kialakításuk miatt teljes testünket melegen tartják, és a műszőrme további hőszigetelést biztosít. Ezek a kabátok ideálisak a hideg és szeles téli napokra, amikor szükségünk van a legnagyobb védelemre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle