Fashion&Beauty

Naomi Campbell felrobbantotta az internetet: az 53 éves szupermodell anyaszült meztelenül pózolt a kamerának – Fotók

Naomi Campbell mindig is magabiztosan vállalta vonalait a nagyközönség előtt, önbizalma pedig az idő múlásával sem csappant meg, sőt: ötvenes nőként is bátran dobja le a textilt egy-egy divatmárka felkérésére.

Vadító fotósorozat

Naomi Campbell a nyolcvanas évektől kezdve az egyik vezető alakja a divatvilágnak, valamint ikonikus képviselője a szupermodellek aranykorának, ami nem meglepő, tekintve, hogy már fiatalon a legnagyobb luxusmárkák kifutóin vonult végig, emellett különlegesebbnél különlegesebb kampányokban tűnik fel mind a mai napig. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az lépést tudott tartani a folyamatosan változó trendekkel, közben azonban sikerült hű maradni saját, egyedi stílusához is. Jelenleg is aktívan dolgozik, rajongói legnagyobb örömére pedig remek érzékkel válogat a felkérések között – nemrég például Alexander Wang legújabb kampányára mondott igent, a végeredmény pedig olyan zseniális lett, hogy még mindig nem tértünk magunkhoz. Galériánkban megmutatjuk, milyen isteni fotó készült a brit modellről:

Naomi Campbell a világ egyik legkeresettebb modelljeként nyugodt szívvel megteheti, hogy kénye-kedve szerint válogasson a különböző divatmunkák között.
Kattints a további képekért!

Az 53 esztendős Naomi Campbell tinédzserkora óta a köztudatban van, legelső munkáira pedig ma már csak kevesen emlékeznek – cikkünkben most visszautazunk az időben, és felidézzük, hogyan festett a híresség karrierje kezdetén.

Leadfotó: Dave Benett/Getty Images for Alexander McQueen
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...