Fashion&Beauty

Salma Hayek ruhájától mindenkinek leesett a ruhája: az 57 éves színésznő dögösebb, mint valaha

Salma Hayek ismét nem okozott csalódást a vörös szőnyeges megjelenésével.

Csodálatosan festett

Az utóbbi időben Salma Hayek rengeteg csodás divatmomentumot okozott nekünk a vörös szőnyegen bemutatott ünnepi öltözékeivel. Az elmúlt időszakban egy kis ünnepi csavart adott az szettjeinek: viselt arany blézert, metálszínű ceruzaszoknyát, esetleg glitteres topot. Most pedig ismét egy a karácsonyi hangulathoz tökéletesen passzoló ruhában láthattuk a színésznőt, és valószínűleg mondanunk sem kell, hogy csodálatosan festett benne. Szombaton Salma Hayek részt vett a Baby2Baby gálán Los Angelesben, egy csillogó, karácsonyfához hasonló zöld színű ruhában. A színésznő ruhája - ami a Bottega Veneta egyedi tervezése volt -, smaragdzöld flitterekkel volt borítva, és egy csomóval kiegészített, hajlított gallérú felsőrésszel rendelkezett.

Mutatjuk ezt a csodálatos ruhát:

A színésznő a haját félig felfogva viselte, két az arcát keretező tincs kíséretében. A sminkje egy matt rózsaszín rúzsból, és csillogó zöld füstös szemhéjpúderből állt, amely tökéletesen passzolt a ruhájának színéhez.
Kattints a további képekért!

Leadfotó, fotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...