Fashion&Beauty

Rémálom a fodrásznál: így javíthatod ki az elrontott hajvágást

Nagyon sok nő rémálma, hogy a fodrásztól távozva közel sem olyan a frizuránk, mint amilyet szerettünk volna.

Elrontott frizura

Amikor beleülsz a fodrászszékbe, tele reményekkel és elképzelésekkel arról, milyen gyönyörű frizurát fogsz kapni, valószínűleg nem gondolnád, hogy végül egy elkerülhetetlen baki miatt a tükörben olyan frizura néz vissza rád, amely messze van álmaid hajától. A rosszul sikerült hajvágás nemcsak fizikai károkat okozhat a hajadban, hanem lelkileg is megviselhet téged. Az önbizalmad és önértékelésed csorbát szenvedhet, és a hajnövesztés pedig nem egy rövid procedúra. Nagyon fontos azonban, hogy ne ess pánikba, hiszen vannak olyan módszerek, amelyek segítségével javíthatsz a helyzeten.

Vannak olyan hajvágások, amelyek belenézve a tükörbe elsőre rosszul néznek ki, mások pedig idővel válnak problémássá. Egy rosszul sikerült hajvágás nem jelenti azt, hogy meg kell válnod a fodrászodtól, de azt mutatja, hogy az általad kérdezett (vagy ajánlott) vágás nem illik a hajtípusodhoz és arcformádhoz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle